> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Попето: Не е налудничаво Левски да стане шампион


0
0
612

Лидерът на Левски – Ивелин Попов, говори обстойно преди старта на новия сезон в efbet Лига. Попето е на мнение, че той и съотборниците му имат всички необходими качества, за да се преборят за титлата в края на кампанията. Ето какво още каза той пред колегите от “Дарик”.

“Да, чувстваме се готови. Както аз, така и целият отбор. Мисля, че оценката за условията и за работата, която извършихме е добра. Най-важен е резултатът за един отбор. Направили сме подготовка, за да имаме резултати. Надяваме се да се получи.

Ако следим тенденцията в мачовете, които изиграхме до момента, мисля, че отборът във всеки един изминал мач прибавя по даден компонент и нещата вървят. Много е кратко времето да се запълни цялата информация. Всеки ден получаваме нещо ново и ново и ново. Трябва да свикваме да работим по-бързо, да обработваме тази информация, за да я прилагаме”, обяви Попов.
А треньорът му Николай Костов вече започна с промените.

Специално за двамата млади украинци мога да кажа, че работят страхотно. Много лесно ти предават даденото упражнение, достъпно е за всеки и вкарват интересни нови методики. За нас е голям плюс, защото виждаме, че нещата се получават. За Божидар Митрев знаете. Вратарите си работят с него. Откакто е в щаба на Левски, вратарският пост прибави доста компоненти в играта. Знаете, че старши треньорът изисква от вратарите да играят повече с крака и нещата им се получават.

“Ние изцяло сме концентрирани за първия мач. С който и да се паднем, хората, които се занимават с това нещо, ще проучат отбора. Ще ни запознаят със силните и слабите страни на съперника. Най-важното за Левски винаги са били европейските мачове. Там е истината, там показваш на какво ниво си, как си, как си се подготвил. Европейските мачове носят дивиденти в касата на клуба. Важно е за нас. Когато отстраниш съперник в Европа, самочувствието е по друг начин, виждаш плодовете от работата, която си свършил и сцена за нашите млади футболисти, които искат да се развиват и да развиват в чужбина.

Съгласен съм, че през годините Левски е имал много проблеми, но всичко е коректно, изрядно. Предоставили са ни страхотни условия за работа в Правец. Това струва пари. За мен подготовката е фундаментът на един отбор за предстоящия сезон. Има си условия да тренираме двуразово. Има си възстановителен център. Мисля, че в момента в Левски са събрани хора, които осъзнават в какъв клуб са и не най-важното нещо са финансите. От друга страна, виждаме хората, които идват и дават мило и драго, купуват си карти, фланелки, идват на мачовете, даряват. Длъжни сме да оценим това. Познавам много от моите приятели, които са левскари. Работят за нормални заплати, а дават мило и драго. Заделят от залъка си Левски да съществува. Тази любов я има и към нас футболистите и трябва да се отблагодарим. Аз съм съгласен, че невинаги ще се побеждава, невинаги можеш да играеш страхотно. Хората винаги оценяват, когато излизаш и се раздаваш на 100%. Гориш в играта и даваш всичко за емблемата на Левски.

Разбира се, че вярвам. Нашите фенове са доказали, че навсякъде, по всяко време, във всяко състояние подкрепят отбора. Това ни дава допълнителна мотивация, допълнителни сили, дори когато ни е тежко и чуеш публиката да ревне, винаги искаш да атакуваш и да спечелиш. Така беше в последния мач. Въпреки че беше контрола, търсихме победата до края. Не искахме да пазим резултат. За Левски престиж е да побеждава винаги.

На Левски никога не могат да се поставят ограничения. Левски може да излезе и да победи абсолютно всеки съперник. Миналата година го доказа в Европа с много силни мачове. Ограничения няма. Отборът се познава наистина много добре. Вече една година работим заедно. Преди това момчетата са заедно от две години. Нещата са стиковани и дори понякога можем да се намерим със затворени очи на терена.След около три месеца ще навърша 36 години. Времената се промениха доста в световен мащаб във възрастовата граница на футболистите. Старая се да пазя режим, да се възстановявам добре. Да, записах курса. Записвам се не с някаква амбиция, ами за да видя за какво става въпрос отвътре на тази професия. Вече времето ще покаже дали е моето и дали ставам за това нещо. С учение, с практика, с търпение нещата ще се получат. Амбициран съм да проникна в тази материя от другата страна. Не от страна на футболиста, ами от страната на треньора, за да разбирам по-добре нещата. Всеки си мисли, когато лежи на дивана, че е много лесно и дава оценки. Много добре знаете, че за получаване на ПРО лицензи е една много дълга стълбичка в живота, която не трябва да прескачаш, за да си подготвен за всяка ситуация.

Знаете, че невинаги във футбола водещи са парите. Най-важното е сърцето, желанието. Когато абсолютно всички в клуба сме едно цяло, заедно с нашите привърженици, никои пари на света не могат да се преборят с тази енергия. Това е най-важно. Ние сме наясно, че първите мачове винаги са много важни за атмосферата в клуба, да има еуфория и вяра в нашите привърженици, за да се случат нещата. Идеята не е налудничава, това е целта. Всички излизаме и аз съм убеден и вярвам, че може да се случи”, каза Попето.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx