> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Най-добрият ни плувец бойкотира националния отбор


0
0
369

Антъни Иванов обяви бойкот на националния отбор. Така най-добрият ни плувец подкрепи хванатите с допинг национали – Здравко Баблаков, Благой Панайотов и Светлозар Николов. Търновецът изрази увереността си в тяхната невинност и категорично заяви, че повече няма да стъпи на лагер, докато това ръководство на плуването и треньорският щаб не подадат оставки. Според Иванов не е изключено голяма част от плувците ни да потърсят реализация за друга държава.

Първоначално от федерацията обявиха, че тримата са вземали забранени препарати на своя отговорност. Плувците получиха безпрецедентна подкрепа, а практиките да се дават необозначени медикаменти в националния отбор стана публично известна. Заради положителните проби плувците рискуват наказание между 2 и 4 години, което може да сложи край на кариерите им.

“Заставам зад тях. Момчетата нямат вина. Те не са знаели какво има в тези чашки. Аз лично винаги съм ги изхвърлял в кошчето, когато са ми били давани на лагери. От 2018 година се готвя в САЩ и не ходя на лагери, но тези чашки са отдавна. Момчетата са се предоверили. Сега четем много и знаем доста за възстановяването. Разговарях с лекарката на моя отбор в САЩ за този препарат станозолол и тя изрази учудване, защото според нея той не помага за плуването. Те са там не да вдигат щанги все пак.

Аз лично пия само витамини, защото мога да бъда проверяван от различни места. Давал съм поне 10 проби от кръв и урина. Честно казано, не знам как става манипулиране на допинг проби. Всеки път идват различни хора”, обяви пред бТВ Иванов.

“Относно даването на процент от премиите – да, това нещо беше написано в групата. Аз не съм бил на този турнир в Бургас, но всички бяха възмутени. За мен това е абсурдно, защото има предвидени премии за състезателите и треньорите. След избухването на скандала разговарях с баща си, който винаги е бил до мен. Ще участвам на Европейското първенство през април. На лагер на националния отбор повече няма да стъпя, докато няма промяна в треньорския щаб. Няма да рискувам в олимпийската година в тялото ми да попадне нещо забранено.”

Ако системата не се промени, смятам, че няма да съм единственият, който ще да потърси реализация в друга държава. Навсякъде другаде ръководството на съответната федерация вече щеше да е подало оставка, поне аз така смятам.
Първите ми две години в САЩ бяха трудни за мен, но сега вече трудът ми се отплаща. Засега не искам да се местя, искам да представям България”, каза още Антъни Иванов. Той и в момента е в САЩ, а през уикенда направи историческо плуване в коронната си дисциплина.

Снимка: facebook.com/Antaniivanovofficialpage

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments