> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Писмото на Джо Диксън се оказа фалшиво


0
0
288

Писмото на Джо Диксън, изпратено до българските медии, се оказа фалшиво. Мейлът получиха на електронните си адреси редица медии, за което се твърди, че е изпратено от кандидат-собственика на Левски.
Близки до участващите в преговорите, са категорични, че писмото е фалшиво и не е изпращано от Диксън. Англичанинът в момента обмислял реакция, с която да опровергае написаното по-рано от негово име.

Прави впечатление, че писмото е изпратено от имейл адрес, който по никакъв начин не отговаря имиджа на фирма като тази, която Диксън представлява (fulcruminvestmentsltd@gmx.co.uk).
Също така в писмото има и две правописни грешки – successfulL, busSiness.

Припомняме, че писмото, за което се твърди, че е фалшиво бе изпратено по време или малко след среща, на която Диксън обсъждаше сделката заедно с Наско Сираков и Станимир Стоилов.

Очаква се пълното изясняване на ситуацията с мейла. До момента няма официална позиция от 26-кратните шампиони.

А в хотел “Милениум”, където се състоя срещата, стана игра на котка и мишка. Пред сградата се събраха доста журналисти, което никак не се е харесало на Диксън и Георгиев. Двамата са били изведени от хотела през подземен гараж, за да не се срещнат с медиите.

Това “шоу” няма как да се харесва на феновете на Левски. Помним друго такова – с разнасяните от Сашо Диков акции на клуба. Крайно време е от клуба да излязат поне с официално съобщение за случващото се…

Снимка: Левски

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments