> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Мартин Петров зарадва деца в родното си училище


0
0
185

Мартин Петров зарадва децата в родното си основно училище “Васил Левски” във Враца. Той отговори на всички детски въпроси. “Учете езици, бъдете упорити, не се предавайте пред трудностите”, каза Мартин на малчуганите. А после дълго раздава автографи и се снима с всички.
Toва стана ясно от публикация в групата “Р-Еволюцията е тук”, с която Димитър Бербатов бори Боби Михайлов. Митко в същото време твърди, че скоро ще има нов изборен конгрес.

“Мартин Петров пак ще се завърне в училището, за да открие футболен турнир. Дотогава даде задача с усмивка на сегашните възпитаници на школото – да подобрят неговия рекорд по жонглиране с топка от годините му в основното училище. Учителят му по физическо възпитание Димитър Миленов обяви, че най-доброто постижение на Мартин било 154 удара по топката, без тя да падне на земята”, обявиха от групата.

След това врачанинът говори пред местни медии.
“Нашият път в чужбина ни научи на това – въпреки трудностите, никога да не се отказваме, давали сме напред и винаги сме постигали положителен резултат. Затова не се съмнявам, че и тази битка ще я доведем до положителен резултат“, обяви Петров.

Той коментира и идеята за въвеждане на квоти за чуждестранни футболисти в българските отбори. По думите му навсякъде има чужденци, въпросът е да са качествени и да се въведе някаква регулация.
“Това е заложено в нашата програма и когато дойде моментът, ще го разискваме с клубовете и с отговорните институции, за да се направи всичко възможно българските играчи да се развиват, защото от това има нужда националният ни отбор“, обясни Мартин Петров.

Според него трябва да се стигне до единомислие „за да може наистина българския футбол да тръгне да прогресира, тъй като в момента всички виждаме къде е“, обобщи Марто.

Снимки: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx