> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бербатов: Ще има нов Конгрес на БФС


Бербатов кандидатура БФС

0
0
250

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов заяви, че решението от вчера на Апелативния съд да върне за разглеждане в Софийския градски съд делото за Конгреса на 12 октомври е изключително важно. Според него въпросният Конгрес, на който Борислав Михайлов беше избран за президент на БФС, ще бъде определен за невалиден и ще се наложи насрочването на нов.

„Решението на Апелативния съд променя нещата, защото показва, че решението на Софийския градски съд да не разгледа по същество делото е грешно и сега го връща в СГС да го разгледа. Именно, че членовете на БФС са в пълното си право да обжалват решението на този опорочен Конгрес от 12 октомври. Сега трябва да тръгне делото по същество. Клубовете, които обжалват, имат доказателства, че Конгресът е опорочен. Конгресът е невалиден и ще бъде определен за невалиден. Като тръгне делото по същество, не виждам друг избор, освен да се окаже, че Конгресът е опорочен и трябва да бъде насрочен нов“, коментира Бербатов темата.
Той говори още за младежта, абитуриентските балове и възпитанието. Наскоро в социалните мрежи се появи клип, в който бившият нападател на Манчестър Юнайтед скастри абитуриент, защото се беше показал извън колата и застрашаваше участниците в движението”, обяви пред бТВ” Бербатов.

„Колата подскача, ти си извън нея, можеш да изпаднеш. Тогава страда твоето семейство, голяма трагедия. Трябваше да предприема мерки. За подобни неща, милост няма. Аз с младите момчета си говоря по-грубо. Аз изпълних това, което трябваше да направя. Ако се стигне до трагедия, щях да съжалявам, че не съм го направил. Ако трябва да се извиня, е на родителите на момчето, не на него. Ако видя нещо подобно обаче, ще реагирам по същия начин, защото го правя за цел да предотвратя някаква неща, които виждам, че се случват в последно време. На пътя никой не е сам. Ти зависиш от уменията на други хора“, каза Бербатов.

„Аз имам фондация и съм и родител. Ако моето дете се държи така на пътя, искам някой да му направи забележка. Някои грешки са непоправими. Ако се беше стигнал до трагичен инцидент, животът на това момче свършва, на семейството му също. Когато трябва да подходя по-директно, го правя. Те осъзнават, че е неправилно, но го правят, за да впечатлят другите. Не това е начинът, ти може да си в колата, с колана, да слушаш музика и да се забавляваш. В случая той застрашава себе си и другите. Всички нарушават правилата по пътя, но някой трябва да бута децата в правилната посока. Това да не го правят. Аз мога да изкажа моето мнение, да направя забележка, но те си имат родители. Всичко е в ръцете на средата, в която се развиват“, продължи той по темата, след което говори за талантливите деца и възпитанието.

„Има талантливи деца, които са концентрирани върху това, което правят. Такива са децата във фондацията. Те правят по-малки грешки. Трябва да знаят, че ако не правят правилните неща по улиците, аз ще бъда по-различен от начина, по който ме познават от телевизора. След бала трябва да имаш план за живота. Ако беше момиче, щях да подходя по различен начин. Да не би да има нещо за поощряване? Трябва да се опитаме да променяме средата, в която децата растат. Всеки прави грешки, включително възрастните и те трябва да се учат от нас. Ако може да са по-малки грешките, по-добре“.

„Моят призив към всички абитуриенти не е по-различен от това, което казах във видеото. Забавлявайте се, но винаги бъдете концентрирани в нещата, които правите. Концентрацията може да ви спаси, особено докато шофирате. Имайте план за след абитуриентския бал. Повярвайте, това е много важно. Казвам ви го от личен опит. Искам да покажа на младите, че с труд и лишения, удоволствията няма да избягат. Те са тук, но когато построиш живота си, впоследствие можеш да черпиш от него. Странно ми да празнуваш, че завършваш училище. Аз не ходих на моя бал“, завърши с призив към абитуриентите Димитър Бербатов.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx