> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Петев недоволства от босненците след 2:2 с Финландия


50 0

Ивайло Петев дебютира с 2:2 с Финландия начело на Босна и Херцеговина. Българският селекционер се накара на играчите си след мача, тъй като смята, че задължително е трябвало да победят.
Усмивка? Не знам къде видяхте усмивка. Смятам, че имахме повече ситуации от съперника. В началото имахме някои проблеми, но с течение на времето нещата се оправиха и имаме някои ситуации. След това поведохме с 1:0, но след този гол се държахме като деца и финландците се възползваха. Все пак в края на мача показахме характер и изравнихме, но за съжаление взехме само една точка”, заяви Петев.

“И двата гола, които получихме, ме притесняват, особено втория. Допуснахме една грешка, последно втора, а после и трета и Теему Пуки вкара. Но това вече е в миналото, трябва да анализираме грешките, трябва да ги оправим, защото след 3 дни имаме още един мач, а след това и дуелът срещу Франция”, коментира още Петев.

“Първият мач винаги е странен. Съжалявам, че не реализирахме повече от ударите си, но това вече е в миналото и нищо не можем да направим. Трябва да се фокусираме върху бъдещето, грешките си и да се подобряваме, за да ставаме по-силни”, завърши Петев.
На мача в Хелзкинки Миралем Пянич изведе босненците, но Теему Пуки (58 и 77) направи пълен обрат. До края гостите натиснаха и Мирослав Стеванович (84) оформи резултата.

Снимка: nfsbih.ba

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading