> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Любо Пенев: ЦСКА е голяма работа


0
0
378

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев не беше особено притеснен от загубата от ЦСКА 1948 с 0:1. Той отдаде поражението на многото пропуски. Наставникът смята, че всеки футболист в тима сам трябва да си направи лична равносметка дали притежава нужните качества.

Има стари поговорки, като не вкараш, ще ти вкарат. Какъв анализ ще правим? Приключва темата. Ляво-дясно, горе-долу, това е“, лаконично коментира Пенев.
„Добре изглеждаше отбора, но не вкарваме голове, това е темата в случая и в други мачове, не само днес. Трябва да сме много по-концентрирани. Всеки един трябва да си направи заключенията. Това е едно бързо мнение“, добави той.

„Всеки мач е важен. Срещу нас всеки играе максимално мотивиран. Ние сме ЦСКА. Който и отбор да излезе срещу нас, играе настроен, мотивиран. Ние не може да подценяваме нито един противник. Повтарям го на всяка тренировка, преди всеки мач. Трябва да играем на максимално високо ниво. ЦСКА е висока летва. Тази емблема тежи. Всеки футболист трябва да си направи лична равносметка. Да се замисли става ли, не става ли?“

Играта беше спряна много пъти заради ВАР и заради други нарушения в полза на двата отбора. Не засичам колко трябва да е продължението. Може би е било нормално, не знам. ВАР трябва да помага. Футболистите да са чувстват комфортни и да играят. Като има нарушение, нека да се свирят“, каза още Любослав Пенев.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments