> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Димитър Пенев поиска нов стадион от Гриша Ганчев


34 0

Димитър Пенев си пожела нов стадион за рождения ден на ЦСКА. Така топката беше прехвърлена в собственика Гриша Ганчев, който има такива намерения, но засега нищо не се случва.
Легендата на ЦСКА направи пожеланието по време ма честванията на 73-годишния рожден ден на клуба.

„Честит празник на всички цесекари и на всички журналисти, които имат симпатии към футбола. ЦСКА е оставил добри следи в цяла Европа. Младите футболисти имаха пример, който да следват“, коментира Пенев.

Няма да забравя историята, в която спечелихме турнир в Испания, а след това Левски ни победи със 7:2. Бяхме сигурни, че ще бъдем победители, както в турнира. Дано Левски по-бързо премине през кризата. Когато играят ЦСКА и Левски, знаем, че винаги стадионът се пълни“, добави той.

„Желая здраве и успех на сегашния отбор. На треньорите им пожелавам добра работа. На ръководството им пожелавам по-бързо да изгради един собствен стадион. На племенника успех. Той е сериозен в своята работа. Смятам, че някои неща ще се променят от негова страна. Ръководството и треньорите трябва да са обединени, за да има спокойствие“, каза още Димитър Пенев.

Снимка: ЦСКА