> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Любо Пенев: Не се заблуждавам от моментното състояние на Левски (видео)


0
0
392

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев обяви, че настройва максимално играчите си за “вечното дерби” с Левски. Двата тима излизат в неделя от 17.00 часа на Националния стадион. Ел Голеадор не смята, че разликата в класите между двата тима този сезон, ще си проличи сега на терена на “Васил Левски”. В тази среща той се завръща след изтърпяно наказание от два мача.

“Ще се радвам да има публика, но това са само слухове на този етап. Има компетентни хора и те ще вземат решения. Винаги подсещам моите футболисти, че никога не трябва да се подценява нито един съперник независимо от мястото в класирането. Не искам да говоря за фаворит в мача. Не винаги отборът в по-добра форма побеждава. Това е едно дерби, ние ще се подготвим за мача, ще налагаме стила, който искаме и ще се подготвим като за дерби. В нашия отбор не трябва да има никакво отпускане. Момчетата, които вземат участие в мача трябва да се раздават и да бъдат дисциплинирани”, обяви на пресконференция Пенев.

“Аз съм оптимист и ние се готвим сериозно за всеки един мач. Предстоят ни плейофи и финал за купата, така че ни предстоят още мачове. Виждам промяна в целия отбор и отделно в повечето футболисти, но като цяло в отбора. Аз съм доволен от това, което се случва в тренировъчния процес. Ще продължим по същия начин.
Обичам и наблюдавам школата на клуба, в който работя.
Аз съм израснал в този клуб и много футболисти сме тръгнали от тази школа. Аз обръщам внимание на младите таланти и съм доволен, когато има футболисти, които са готови да играят за първия отбор. Аз съм доволен и това мое наблюдение ще продължи. Няма да изпускам развитието на школата”, продължи Любо.

“Аз наблюдавам всички съперници, включително и Левски. Това е мач, в който ние трябва да подходим, да не се заблуждаваме от това къде се намира Левски. Играят сериозно и с много желание. Спирам до тук, няма да разкривам повече неща. Очаквам сериозен мач и битка.
Всеки един отбор, който се изправя срещу ЦСКА, иска да даде максималното, така ще бъде и в неделя.
Вие сте силни медии, но пропускате този важен момент да анализирате. Трябва да намерите вашето мястото в този наш български футбол и да престанете да позволявате да ви мачкат и да ви нареждат“, обобщи Любослав Пенев.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments