> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Любо Пенев започна чистката в ЦСКА


0
0
589

Новият старши треньор Любослав Пенев започна чистката в ЦСКА. Ел Голеадор се освободи от двама от досегашните помощници в треньорския екип. Става въпрос за Красимир Чомаков и Даниел Моралес, които вече няма да са част от първия тим. И двамата бяха поканени от Стамен Белчев, като Чомаков дори се завърна от Италия след близо двадесет годишно отсъствие от ЦСКА. Те работеха есента и до преди няколко дни и с Бруно Акрапович, който в неделя беше изненадващо сменен именно с Пенев.

Даниел Моралес ще продължи работата си в клуба, като към този момент ще бъде част от школата на клуба. Това няма да е първото завръщане на бразилеца в червената школа, като последния път Моралес изведе до шампионска титла старшата възраст на “червените”. За сега остава неясно бъдещето на Чомаков.

На Армията” Пенев ще работи с помощниците си от Царско село Пабло Караско Гомес и Йордан Йорданов-Жан, който ще се занимава с вратарите. Възможно е Пенев да остави на “Армията” Кирил Динчев, който се справя отлично с физическата подготовка.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments