> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Пеле отново влезе в болница


0
0
99

Пеле отново е в болница. Краля на футбола бе приет спешно в клиниката „Айнщайн“ в Сао Пауло. Констатиран е оток, сърдечна недостатъчност. Освен това бившият футболист изпитва затруднение при поемането на храна.

Пеле е на 82 години и от 24 месеца се бори с рак. Състоянието му бе значително подобрено в последната половин година и той бе у дома.
Медицинският екип, който лекува Пеле, съобщи, че химиотерапията, проведена през последните месеци, не е дала нужния резултат спрямо туморите в различни органи от тялото на бразилеца. Пеле ще се подложи на различни тестове, започващи от днес, за да се открият евентуалните поражения и органите, които са най-застрашени поради метастазите.

Съпругата на трикратния световен шампион потвърди за хоспитализацията на Пеле пред ESPN, като обясни, че “той минава само през ежемесечни прегледи и тестове за химиотерапия”.
Агентът на бившия играч също потвърди новината, но заяви, че не е запознат с никакви актуализации за здравословното състояние на Пеле.
Дъщерята на Пеле Кели Насименто публикува изявление в социалната мрежа Instagram, за да успокои публиката.
“Здравейте приятели. Медиите пак полудяха и искам да ги успокоя малко. Баща ми е в болница, лекува се медикаментозно. Няма да хващам полет, за да тичам до там.
Братята ми са в Бразилия, а аз отивам там за Нова година. Нямам изненади или спешни случаи. Много сме благодарни за цялата привързаност и любов”, се казва в него.

Снимка: Инстаграм

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx