> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Пеле отново влезе в болница


0
0
200

Здравословното състояние на Краля на футбола Пеле се е влошило и навлязло във фаза, която не буди надежда, съобщават притеснително медиите в Бразилия. Преди няколко седмици вестник “Folha de Sao Paulo“ съобщи, че той вече не отговаря на химиотерапията и е влязъл в палиативни грижи, но тези информации по-късно бяха отречени от семейството му.

Пеле страда от рак на дебелото черво, открит миналата година и е хоспитализиран в болницата “Алберт Айнщайн” в Сао Пауло поради възпалителен процес. Неговото здравословното състояние се е влошило, а от лечебното заведение уточниха, че легендата страда от бъбречна и сърдечна недостатъчност.

„Приет от 29 ноември за преоценка на химиотерапевтичната терапия за тумор на дебелото черво и лечение на респираторна инфекция, Едсон Арантес до Насименто показва прогресия на онкологичното заболяване и изисква по-голямо внимание, свързано с бъбречни и сърдечни дисфункции. Пациентът остава хоспитализиран в обща стая, под необходимите грижи на медицинския екип”, съобщиха от болницата.

По-рано през деня Кели Насименто, една от дъщерите на Пеле, сподели в публикация, че Коледа на семейството ще бъде отпразнувана заедно с баща и в болницата. “Нашата Коледа у дома е спряна. Решихме с лекарите, че по различни причини би било по-добре да останем точно тук, с цялата грижа, която това ново семейство Айнщайн ни дава”, написа Насименто.
Снимка: Инстаграм

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx