> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Палмс бет прекрати консултантския договор с Левски


Milo Borisov Palms bet Levski

0
0
738

Палмс бет, водещ букмейкър в България, обяви решението си да прекрати ролята си на консултант на футболен клуб Левски. Собственикът на компанията, Мило Борисов, разпространи изявление, което подчертава успешното постигане на финансовата стабилност на клуба и изплащането на основните му дългове.

“Изминаха почти 3 години от момента, в който започнахме да работим с “Левски” и да съдействаме не само в качеството на спонсор, но и като бизнес консултант на клуба. Съвместно с ръководството на “Левски” за този период успяхме да постигнем много важна цел – финансовото стабилизиране на клуба и изплащането на основната част от натрупаните в миналото задължения към НАП и към трети лица, от които зависеше лицензът и дейността на клуба.

Радвам се, че сега, в навечерието на 110-годишнината на клуба, можем с удовлетворение да споделим с Вас, че сме доволни от постигнатото във финансов и административен план и приключваме с успех нашата мисия като бизнес консултант”, се казва в изявлението на Мило Борисов.

В него се посочва също, че “Палмс бет” ще опрости на футболния клуб всички инвестиции или дължими суми: “Работата ни през тези години наложи да направим от наша страна значителни финансови инвестиции в интерес на “Левски”, които сега опрощаваме и отписваме. Така “Левски” няма да дължи нищо по Договора за консултантски услуги към нас.”

В същото време се посочва, че букмейкърът ще продължи да бъде спонсор на клуба. “Искам да потвърдя, че нашето дружество “Телематик Интерактив” АД, работещо под марката Palms Bet, увеличава повече от два пъти сумата по спонсорския договор за оставащия срок най действието му. Надяваме се, че чрез това допълнително финансиране “Левски” ще може през новия сезон да направи добра селекция и да заеме отново заслуженото си място на лидер във футбола в България”, се казва още в съобщението на Мило Борисов.

Договорът за управление между “Палмс бет” и “Левски” бе сключен през август 2021 г. Тогава бе обявено, че той е за срок от 5 години, т.е. сега се прекратява предсрочно. В споразумението бе посочено, че букмейкърската компания ще участва във вземането на решения в клуба във финансово, структурно и организационно отношение. Плюс това от “Палмс бет” бяха сложили свои хора в управителните органи на клуба, като например Венцислав Димитров, който е член на Надзорния съвет (НС) на футболния клуб.

Постепенно този договор започна да създава напрежение сред феновете, а бившият вече изп. директор на “Левски” Ивайло Ивков и Петър Ганев, освободен от собственика на клуба Наско Сираков като член на НС, алармираха, че споразумението включва 10% от всички приходи в “Левски” да отиват в полза на “Палмс бет”. От компанията опитаха да уверят, че договорът е само консултантски, а не за управление, но без успех. 

Все още не е ясно какво е бъдещето на сдружение ”Бъдеще за Левски – Бизнес Клуб”, създадено през април м.г. с активното участие на Наско Сираков и представители на “Палмс бет“.

Снимка: Бгнес

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
Етикети:
0
Оставете Вашия коментарx