> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Солскяер нажежи Рим преди битката с Рома


35 0

Оле Гунар Солскяер направи скандал преди първия полуфинален сблъсък на Манчестър Юнайтед срещу Рома, който е довечера от 22 часа на “Олд Трафорд”. Реваншът е след седмица в Рим, като и двата мача са без публика, но се очертават достатъчно горещи като обстановка.
Фенове на Рома разлепиха около базата на отбора в Тригория постери на Солскяер с негови цитати, които звучат обидно към италианския отбор. Поводът са думите на норвежкия мениджър на Юнайтед след елиминирането на Гранада в миналия кръг, че “не съм гледал Рома и не знам нищо за тях”.
Според италианските тифози, а тезата бе подета и от медиите на Апенините, това е доста обидно и неуважително към “вълците”.

“Не съм искал да звучи по този начин. Беше веднага след реванша с Гранада и аз казах, че не съм имал време да се запозная в детайли с играта на Рома. Изобщо не бях мислил за полуфинала, исках само да минем четвъртфинала. Естествено, познавам Рома и знам, че е исторически и традиционен клуб, а в момента има отлични играчи”, каза Оле.

“Не го забравяйте”, пише обаче на хиляди постери из улиците на Рим, на които е и ликът на Оле. Италианците използваха една изпусната фраза да надъхат своите допълнително.

Трябва да сложим край на периода без купа и знам колко важно е това за клуба, а и за този отбор – каза мениджърът на “червените дяволи” преди първия мач с Рома. – Юнайтед съществува, за да печели състезанията, в които играе.”

Снимка: Фейсбук

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading