> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Неделев се кани да се върне по-силен на терена


0
0
67

Тодор Неделев публикува емоционално послание в социалните мрежи, в което за пръв път говори за ужаса, който изживя в Тбилиси. При пристигането на „лъвовете“ в грузинската столица за двубоя със селекцията на Вили Саньол от Лигата на нациите, автобусът, превозващ „трикольорите“ катастрофира, а Неделев пострада много сериозно.
Българският национал бе откаран в местната Университетска болница, където му бе направена спешна черепна операция, в следствие на което полузащитникът ще бъде известно време извън футболните терени.

Талантливият български футболист благодари на абсолютно всички, замесени в спасяването на живота му и добави, че скоро ще се завърне към любимата игра по-силен от всякога.

Публикацията на Неделев:
“Една секунда може да преобърне целият ти живот! Мечтите и плановете за бъдещето в един миг изчезват, там в мрачния тунел… Сега не се питам защо на мен, не търся вина в никого. Просто съм благодарен, че съм жив!

Няма думи, с които мога да изразя благодарността си към човека, който ми даде шанс за втори живот, Проф. Шота Ингороква и екипа му. Благодаря от сърце и на д-р Бисер Бочев за навременната намеса и постоянните грижи по време и след операцията. На най-прекрасната жена на света за това, че беше неотлъчно до мен и ми вдъхна сили да премина през това изпитание. На моето семейство, което беше непрестанно в мислите ми, за любовта и подкрепата.

На всички мои близки и приятели, които ми даваха кураж. Искам да благодаря на Български футболен съюз, на Българското посолство в Грузия, на консула Ралица Димитрова, както и на Грузинската федерация за това, че бяха до мен през цялото време на престоя ми там. И не на последно благодаря на всички познати и непознати хора, които ми изпращахте позитивната си енергия. Сигурен съм, че скоро ще се завърна на терена по-силен от всякога!“, написа Неделев във фейсбук.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx