> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Наско Сираков: Агресията нахлу на терена


Левски, НАП, Сираков

0
0
185

Наско Сираков: Агресията нахлу на терена. Tова посочи в декларация мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков. Той осъди действията на протестиращите сини фенове преди мача срещу Черно море.

“Вчера преди началото на футболния мач между отборите на ПФК „Левски“ – “ПФК Черно море“, ТЯ – агресията нахлу на терена! Показа едно от много си коварни лица, които оскверниха стадиона на любимия ни клуб! Беше направен опит спортът да бъде посечен! Отново! Безпомощният акт на група организирани фенове да разкрият публично своето безсилие не успя да убие порива на “сините” привърженици в подкрепата им за “синия” клуб.

Действията на тези хора са недопустими! Те са наказуеми!

Лицето на насилието принадлежи на онази прослойка в обществото ни, която погазва законите. Защото НЕ ВЯРВА В ТЯХ! НЕ ВЯРВА В българското правосъдие и силата на възмездието! ВЯРВАТ, че техните действия ще останат безнаказани!

Преди вчерашния футболен мач беше направен поредният опит да бъде потъпкано достойнството на „Левски“! Да бъде осквернен символът, олицетворяващ лицето на нашия клуб – СВОБОДАТА!

Този недостоен акт не трябва да остава незабелязан!

Защото това е ЛЕВСКИ!

Защото това са хилядите привърженици на “синия” отбор!

Това са всички фенове на българския футбол, които казват „НЕ“ на агресията и насилието по стадионите!

В спорта няма място за насилници!

Това е будното ни общество, което осъжда всеки акт на посегателство върху хората и правото им да бъдат част от емоцията, която футболът проповядва!

НЕКА заедно се изправим срещу чудовищното лице на омразата, унищожаваща безпощадно и малкото останали ценности, които ни обединяват като народ!

В името на най-великата игра! В името на спорта! В името на БЪЛГАРИЯ!

Като Президент на най-големия български футболен клуб, чийто живот е свързан завинаги със синята идея. Като СПОРТИСТ, разбиращ силата на спорта. Като ЧОВЕК, вярващ, че свободата да живеем спокойно е ценност. Като БАЩА, който учи децата си да се борят срещу несправедливостта. Като БЪЛГАРИН, който носи трибагреника в сърцето си, се обръщам към Президента на Република България – г-н Румен Радев.

Към Министър-председателя на служебното правителство, г-н Димитър Главчев. Към и.ф. Главен прокурор на Република България – г-н Борислав Сарафов. Към Министъра на правосъдието на Република България – г-жа Мария Павлова. Към Министъра на вътрешните работи на Република България – г-н Калин Стоянов. Към всички представители на медиите. Към милионните привърженици на футбола. Към всички българи.

НЕКА се изправим срещу агресията, насилието и посегателството върху нашето изконно право като европейци да живеем свободно и сигурно! Насилието се ражда, там където започва нетърпимостта! НЕКА разобличим и посочим лицата, скрити зад маската на страха!

НЕКА като общество намерим силата, куража и волята да изтръгнем злото от стадионите. Спортните зали, училищата, улицата, домовете ни. От живота ни!

Футболът ме е научил, че няма нищо по-силно от мотивацията и волята да се преборим с един от най-сериозните врагове на новото време. Насилието, във всичките му демонични форми!

Агресията по стадионите убива ролята на спорта като инструмент за предаване на положителни ценности. Той обединява милиони хора, независимо от техния пол, цвят на кожата, възраст, националност или религия!

НЕКА покажем, че заедно сме обединителната сила в борбата срещу хулиганството и проявите на насилие по стадионите!

Агресията е престъпление срещу човечеството! Всички ние и нашите семейства трябва да живеем сигурно и безопасно!

ПРИЗОВАВАМ отговорните институции да бъдат предприети спешни мерки за законодателни промени срещу психическите и телесните престъпления. Проявата на хулигански прояви и демонстрация на нетърпимост. Включително да бъде направено необходимото за подобряване и усъвършенстване на Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни събития и неговото най-строго прилагане!

НЕКА, всички ние, подкрепим държавата в стремежа й да закриля хората на България да живеят спокойно! НЕКА бъдем безпощадни срещу агресорите в нашата обща битка срещу страха. Насилието и посегателството срещу българския спорт!

ДЛЪЖНИ сме да отдадем дължимото на децата ни, казвайки „НЕ“ на агресията!

ЛЕВСКИ Е СВОБОДА!”

Снимка: Левски

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx