> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

НАП е основната цел на Левски за годината


0
0
377

Левски успя да се завърши 2022 година с рекордна печалба, но и вчера „сините“ си признаха, че тези пари са преминали като през сито през ръцете им.
Причината е, че от „Герена“ са използвали всяка една открила им се възможност, за да чистят колкото се може повече дългове. Най-вече към клубове, бивши играчи и техните агенти. Така целта за 2023 година е ясна – да се съберат достатъчно средства, за да може Левски да започне да се справя и с дълговете, които най-много му тежат – тези към НАП, пише „Мач Телеграф“.

Очаква се скоро изпълнителният директор Иво Ивков да даде пресконференция, за да разкрие повече подробности. Както е известно, „сините“ се борят за ново споразумение с хазната, след като предишното им приключи в края на 2022 година.

Иначе на „Герена“ са категорични, че не крият нищо от никого, въпреки упреците, крито се носят за лагера в Дубай. „Няма никаква тайна. Парите са постъпили легално и с условието, че може да бъдат харчени само за това. Клубът ги преведе в Дубай. Просто спонсорите нямат желание да се разгласява. Имаме документите, а освен това работим само по банков път“, обяви Стоилов. Той е на мнение, че тимът му върви в правилната посока.
Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx