> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Намериха нов собственик на Пирин?


0
0
215

Президентът на Пирин Станислав Манолев сподели, че съвсем скоро клубът вероятно ще има нов собственик. Той заяви, че всичко е в ръцете на Общинския съвет на Благоевград, който трябва да го гласува, тъй като акциите са в общината в момента.

“Да, има преговори за придобиването на собствеността на Пирин. В момента ситуацията е такава, че Общинският съвет, защото там са акциите, трябва да гласува дали да ги даде. Ако ги даде, Пирин ще има нов собственик до дни. В петък има сесия. Всичко зависи от тях. Новият собственик ще бъде евентуално “CRD Sport”” обяви пред “Мач Телеграф” Манолев. Наскоро собственикът на “орлетата” Пол Белогур се оттегл от клуба. Той дари всичките си акции именно на община Благоевград.

“За момента няма други кандидати. Има всеки ден разговори с кмета на Благоевград Илко Стоянов. Обсъждат се вариантите и хората са готови да поемат клуба при всичките условия, които имаме. Не виждам да има някаква пречка. Единствено зависи от Общинския съвет”, обясни Манолев.

“Колкото до това дали Пирин ще бъде в сигурни ръце, мога да кажа само, че в България няма нищо сигурно! Това, ако е отбор в чужбина, предният собственик не може да си тръгне просто ей така. Ще те задължат да издържаш клуба, докато се намри нов собственик. Ако това се случи в Германия или Англия, ще те вкарат в затвора. Тук няма никакви такива закони или поне аз не съм запознат с тях. Така че гаранция няма никаква. Хората от компанията са футболни хора, а фирмата им е голяма. Разбират и знаят какво искат. Наясно са с положението на клуба и не мисля, че може да има някаква пречка”, добави бившият национал.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx