> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Националите ще ползват без пари пловдивските стадиони


0
0
267

БФС благодари на Община Пловдив и лично на кмета на града Здравко Димитров за възможността представителните национални отбори на България – мъже и жени, да използват безвъзмездно стадион „Христо Ботев“ и стадион „Локомотив“ в Пловдив за предстоящите си двубои през септември. На 7.09. селекцията на Младен Кръстаич посреща Иран в приятелска среща преди гостуването на Черна гора три дни по-късно, като двубоят ще се играе на наскоро реновирания „Христо Ботев“. На 26 септември пък женският ни тим приема Косово на стадион „Локомотив“.

Днес в Пловдив бе проведена поредната работна среща за доуточняване на детайлите около гастрола на националните ни отбори, на която присъстваха кметът Здравко Димитров, заместник-кметът „Спорт, младежки дейности и социална политика“ Георги Титюков, техническият директор на Българския футболен съюз Георги Иванов, както и представители на администрацията на БФС.
Всички страни споделиха задоволството си от постигнатото споразумение и убеждението, че двата двубоя през месец септември ще се превърнат в същински спортен празник за града.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx