> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

МВР смята мача ЦСКА 1948 – ЦСКА за рисков


0
0
348

Футболната среща между ЦСКА 1948 и ЦСКА, която трябва да се играе в Бистрица, като високорискова, бе определена от МВР. Двубоят обаче ще се играе в полите на Витоша и по заръка на МВР, въпреки напъните на тима от Борисовата градина срещата да е на Националния стадион.

“За 12 март е предвидена футболна среща между отборите на ПФК ЦСКА 1948 и ПФК ЦСКА София, която е планирана да се проведе на стадион “Витоша” в село Бистрица. След детайлен анализ на факторите – капацитет на селището, на спортното съоръжение, очаквано масово посещение от зрители, от МВР е преценено, че мероприятието носи висока степен на риск от нарушаване на обществения ред и безопасността на гражданите”, се казва в изявление на МВР.

“Това становище е било представено на заседание на междуведомствената експертна работна група, включваща представители на ГДНП и БФС за определяне на степента на риск на срещите от футболните първенства и турнирите в България. По същата причина от ръководството на СДВР на 6 март е изпратено писмо до Българския футболен съюз, последвано от друго, изпратено на 8 март от ръководството на ГДНП. И в двете писма категорично се заявява позицията подобни футболни двубои да се провеждат на съоръжения, отговарящи на регламента за рискови срещи, което би позволило гарантиране на сигурността на гражданите и обществения ред. Същата позиция е изразена и от ръководствата на двете дирекции на среща с БФС, проведена днес, 9 март, като протоколът от срещата на муждуведомствената група е подписан с “особено мнение” от представителите на ГДНП-МВР”, пише още в изявлението.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx