> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

В Италия вече се подиграват на Жозе Моуриньо


55 0

В Италия вече започнаха да се подиграват на Жозе Моуриньо. Португалецът поема Рома от новия сезон, а легендарният нападател на кръвния градския враг Лацио Пауло ди Канио атакува остро Специалния. Той обяви, че Рома са “взели най-лошия от лошите” и допълни, че Моу е “свършил за футбола”. Запис на думите на легендата на Лацио към другия участник в разговора се появиха в социалните мрежи.

Взехте най-лошия от лошите. Разбирам, че ви трябваше голямо име, но това е като да привлечете играч, който вече е свършил за футбола. Моуриньо просто търсеше работа за пари. Та, него току-що го уволниха за трети път в рамките на четири години. Изритаха го отвсякъде заради несъвместимост с характера му. А преди само с това бе добър – с характера си. От Тотнъм му биха шута заради резултатите и неспособността за две години и толкова пари да вдигне нивото на отбора. Като се има предвид атмосферата в Рома, там ще му е добре. Той е най-лошият от лошите. Приключил е във всяко отношение.”

Отборите му даже не играят футбол, а някакъв антифутбол. Може би ще ви е забавно по време на някои пресконференции, защото противоречието помага за театъра, но нека да ти го обясня: той е възможно най-лошият треньор, ако искаш да изграждаш отбор наново. И казвам това, защото допреди седем години той ми бе любимият мениджър”, каза Ди Канио.

Снимка: Фейсбук