> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ММС викна ЦСКА за строежа на “Армията”


0
0
423

Министърът на спорта Весела Лечева е викна на среща представители на ЦСКА относно проекта за нов клубен стадион в “Борисовата градина”. “Червените” от доста време са декларирали желанието си да построят ново и модерно съоръжение, но процедурата по задвижването на проекта се оказа доста сложна и тромава.
Дори се очакваше мачът срещу Локомотив (София) през последния уикенд да е последния на “Българска армия” в този му вид, но местенето на ЦСКА на националния стадион “Васил Левски” ще се отложи.

На срещата между Министерството и представителите на клуба са били обсъдени проблемите около забавената процедура, като две страни са констатирали, че на този етап реални действия не са предприети.
Очаква се в най-кратки срокове на бъде подписан предварителен договор за учредяване на съвместно дружество между клуба и министерството, което ще даде шанс за изпълнение на прокета.

“Срещата се проведе в удобно за всички страни време в сградата на Министерството на младежта и спорта на 9.11.2022 и на нея присъстваха: от страна на ММС работна група, определена със заповед на министъра на младежта и спорта Весела Лечева, изпълнителният директор на “Сердика спортни имоти” ЕАД Александра Левянска и представители на мениджърския екип на ПФК ЦСКА София. На проведената среща всички страни констатираха, че до момента не са предприети никакви реални действия по изпълнението на решението на Министерския съвет. Беше постигнато съгласие в най-кратък срок като първа стъпка да бъде подписан предварителен договор за учредяване на съвместното дружество в изпълнение на решението на МС, който да даде пътната карта за реализация на проекта за нов стадион на ЦСКА с ясно разписани срокове и ангажименти за всяка една от страните”, обявиха от ММС.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx