> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стойчо Младенов: Това е просто рутинна победа


0
0
103

Стойчо Младенов остана изключително доволен от цялостното представяне на ЦСКА при 2:1 над Левски. “От всичко съм доволен. Искаше си ме да покажем по-добра игра в предишните мачове. Има умора във футболистите, липсваше ни свежест и агресия. Още една рутинна победа срещу Левски. Сега се освежим, за да може следващия мач да бъдем на висота”, започна Младенов.

„Когато има умора, тя неминуемо се отразява на мисленето и на поведението. Закъснявахме в единоборствата. Дадохме инициативата. От нищото те съумяха да отбележат гол и затова трябваше да увеличим оборотите през втората част. Показахме енергия през второто полувреме. Можехме да отбележим и трети, и четвърти гол. Важното е, че създаваме голови ситуации, дори когато играем мудно. Това трябва да продължим да правим. Това трябва да бъде поведението ни във всички мачове“.

“Даваме заслугата и на Левски. В каквото и състояние да се намират, те намират начин да изиграят този мач на върха на възможностите си и го направиха. При гола бяхме пасивни и статични. Не търсехме топката, не се движехме. Левски печелеше единоборствата. Опитахме да се изненадаме със смените. При нас се получи.”

Любовта между мен и феновете е безгранична. Тя съществува от моето идване в ЦСКА. Всички победи са еднакво специални и важни. Без значение в какъв момент се срещаме както за мен, така и за феновете. Това обясних на футболистите, че това е мачът на сезона и трябва да го спечелим на всяка цена“.

„Днес видяхте Турицов получи проблеми, Лам също. При Мухар също. Наситената програма и този интензитет идва малко в повече. Опитахме се да направим необходимите ротации. При някои се получава, при други не. Ще направим още един лагер в Банско, за да изравним силата на всички“, заяви още Младенов.

Снимка: ЦСКА

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x