> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Живко Миланов е разочарован от издънката на Левски


0
0
305

Изпълняващият длъжността треньор на Левски Живко Миланов остана разочарован от издънката с Царско село. Двата тима извъртяха 1:1 на “Герена”, с което “сините” значително си намалиха шансовете за Европа.

Разбира се, че съжаляваме. Имахме много ситуации, така се случи, че Царско село вкара първи. За мен по-радващото е, че се върнахме и имахме шансове да поведем. Мога само да адмирирам момчетата, защото дадоха всичко каквото могат към момента.
Аз, както казах и миналия път, докато има шанс, Левски ще се бори. След равенството между Ботев и Черно море се отвори възможност за нас, ние не успяхме да я грабнем и затова момчетата съжаляват много в съблекалнята.

Липсваше завършващият удар. Имахме достатъчно ситуации, за да отбележим. Някой път от една ситуация може да вкараш, друг път от 15 да не успееш. За мен е важното, че Левски игра до последно, опитвахме се да обърнем резултата. Съвсем друго щеше да е, ако ние бяхме вкарали първи. Не мога да не бъда доволен.
Надявам се да издържим. Дори и днес имахме момчета, които играха с проблеми. Имаше вирусни проблеми. Ситуацията е такава, че имаме постове, които не можем да пипнем, те играха и дадоха максимума от себе си”, заяви Миланов.

Снимка: Левски

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments