> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Живко Миланов: Левски ще се бори до последните мигове


46 0

Изпълняващият длъжността треньор на Левски Живко Миланов се зарече, че тимът му ще се бори, докато има шансове. Става въпрос за седмото място в първенството, което дава право на бараж за Европа. В момента столичани са на 7 точки от заемащия седмо място Черно море, а до края на сезона остават 4 кръга. Два от мачовете са именно срещу варненци, водени от Илиан Илиев. Миланов изведе Левски до втора поредна победа след 1:0 над Ботев в Пловдив в мач от 28-ия кръг.

Труден мач беше. Ботев създаде доста положения, но имахме доста контрол над топката, което беше част от указанията ми. От това съм доволен. Играем с млади момчета. Ако видите последните три мача, то се изправихме срещу трите най-добри отбора в първенството, и напрежението ни дойде в повече. На младия футболист му трябва време и опит. Надявам се, че с течение на времето те ще придобият опита, защото им се е отдал добър шанс”, обяви Миланов от “Коматево”.

Много от момчетата са израснали в школата на Левски. За тях не е толкова важно да печелят пари засега, те ще го правят след време. Докато имаме шанс ще се борим за седмото място, но е важно да играем офанзивен футбол и да не се плашим от нищо. Няма голяма разлика от големите отбори. Излизаме за успех на “Герена” срещу Черно море”, допълни Жиката. Срещата с “морето” е в четвъртък от 20.00 часа.

Снимка: Левски