> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Боби Михайлов вече е в предизборна кампания


0
0
144

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов вече е в предизборна кампания. Бившият вратар заяви, че обещанието, което е дал за пълна дигитализация и финансово облекчение на малките клубове у нас, вече е факт. В профила си във фейсбук той също така разкри, че системата за електронно картотекиране при аматьорите също е завършена.

Ето какво написа Михайлов:
“Обещанието, което дадох за пълна дигитализация и за финансово облекчение на малките клубове в българския футбол, вече е факт. Системата за електронно картотекиране при аматьорите също е завършена. Тя ще оптимизира и улесни работата на клубовете при регистриране на състезателите и треньорите. Освен това, с нейното стартиране изцяло отпада таксата за картотекиране на футболисти и треньори.

Допълнението на системата ще обхваща всички нива от аматьорския футбол, в това число четвърта и пета дивизия при мъжете, както и зоналните и областните първенства в детско-юношеския футбол. В следващите седмици ни предстоят обучителни семинари с участието на всички представители на областните и зонални съвети на БФС, след което експертни групи ще проведат детайлен инструктаж за клубовете по региони.

Неотдавна завършихме пълната интеграция на вътрешната ни система за управление на процесите и документооборота на професионалния футбол – БФС Електронно първенство – с FIFA-ID, FIFA Connect и FIFA Clearing House. Това улеснява клубовете в обмена на данни и поддържането на актуална и пълна информация в международната трансферна система.
Продължаваме да работим…”

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x