> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Обрат: Мъри Стоилов няма проблеми с Наско Сираков


0
0
356

Мъри Стоилов обяви, че няма никакви проблеми с Наско Сираков. Треньорът на Левски даде брифинг преди гостуването на Вихрен за купата, което е утре. Хасковлията оповести, че работи в синхрон с мажоритарния собственика, а преди дни призна, че не ходи щастлив на работа заради грешно ръководене на клуба.

“След като миналата година спечелихме Купата е нормално и сега да искаме. След като изоставаме от лидерите в първенството, е нормално да искаме да пробием в Европа през Купата. Виждам амбиция в играчите, виждам опит за промяна, но ни се получаваше, не ни достигаше достатъчно амбиция и желание, а и спортното щастие ни бягаше. Не е нормално Левски дълъг период от време да не може да победи, който и да е противник в България. Трябва да намерим амбиция и характер и да спечелим мача.

За ротации няма възможност, защото ще пътуваме малко футболисти. Има някои футболисти, които няма да ги рискуваме. Няма да можем да запълним резервите. Тези хора трябва да изнесат мача. Михайлов ще пази, аз си го казах преди още. Все още има проблеми с Бари, Илиян Стефанов, а и националите ги няма. Сами си направете сметка колко души ги няма.

Каквото имаше да обявяваме, сме го казали. Факт е, че и аз, и Ивков искаме да се управлява по най-добрия начин клуба. Има някакви спорове и недоразумения, които ще изчистим. Нямам никакви проблеми и със спонсори, и с когото и да е, но трябва да се изчистят недоразумения и спорове, защото когато ги има, си тъжен. Откъм плащане на пари и заплати нямаме проблеми, всички си получават всичко редовно. Споровете се водят за принципното управление на клуба, ние сме тук, за да защитаваме интересите на Левски. Мисля, че и другите неща ще се изчистят.

Нямам проблеми с никого. Нямам проблеми със Сираков. Толкова години работим заедно и нямаме проблеми, сега ли да имаме? Нямаме никакво разминаване с него. Обидно ми е, че коментирам тази тема. Като финансиране всичко е наред, никой от нас не е казал, че не е получено нещо. Има дребни неща в начина на управление, които трябва да се изчистят, но всичко друго е да се търси допълнително интрига. Но тези проблеми не се отразяват на резултатите ни, на мен това не може да ми е оправдание. Платените служители сме за това, за да защитаваме интереса на Левски. Всички искаме да знаем истината и я казваме. Готови сме за всякакви разговори и крайности. Когато знаеш истината, тя е на твоя страна и всичко е наред.

Това е тема, която ми е много интересна. Постоянно се коментират лагерите. В България може ли да се подготвяме според вас? Какво е значението дали ще си в Турция, Испания, или Дубай. Аматьорски разговори са това. Не водим разговори защо не можем да играем януари и февруари в България и защо нямаме терени. Лятото нямахме време за подготовка и сега Левски трябва да я направи. Засега са стопирани всички трансфери, защото чакаме финансови постъпления. Засега няма конкретни разговори, сега е на пауза. Темата селекция не е коментирана. Не знаем какво ще се случва и какво ще имаме като възможност. Трябва да се мисли за подсилване на отбора, имаме една позиция там, където е Бари, да подсилим конкуренцията. За да се създаде още по-силен отбор, трябва конкуренция”, каза Мъри.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx