> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Мъри нападна БФС заради Левски


0
0
449

Треньорът на Левски Станимир Стоилов не беше никак доволен от решението на Апелативната комисия да не отмени изцяло наказанието, наложено на тима. Хасковлията говори след 1:0 над Берое в Стара Загора. В събота в мача с Ботев Пд фенове няма да има на целия стадион, тъй като ще бъде затворен само Сектор „А“ на „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

“Не, аз съм не съм доволен. Очаквах да го отменят изцяло. Левски е продал около 6 хиляди карти, постоянно пълни стадиона и от това живее. След като шефът на Апелативната комисия каза, че няма доказан инцидент или някакъв здравословен проблем, трябваше наказанието да бъде отменено. Аз не съм доволен, колкото и да искат да си мислят, че съм доволен. След като няма доказателства, наказанието трябваше да бъде отменено и тези хора трябваше да бъдат на стадиона. Левски е продал около 6 хиляди карти. Тези хора трябваше да си гледат мача и голяма част от тях са в Сектор „А“. Такива соломоновски решения не обичам да се взимат във футбола. След като шефът на Апелативната комисия казва, че няма доказателства за повреда, нормалното решение беше отмяна, а те какво ще си мислят не ме интересува“.

„Ще ни липсват феновете от трибуната. За мен това е най-важната трибуна, защото е направена по европейски стандарт, близо е до терена и създава атмосфера. А и голяма част от картите, които са продадени, са на тези места. Футбол без привърженици, това не футболът, който аз искам да гледам. В България се чудим как да си слагаме сами бариери, за да няма достатъчно фенове – лимит на билети, затваряме ги в клетки, не ги пускаме, 10%, 2%. От незнание или неискане да се промени правилникът, се правят неща, които не са за доброто на футбола. Левски е продал 6 хиляди карти, направете си сметка за какво става въпрос“.

„Може би всички трябва да сме по-гъвкави – и ние, и федерацията. Да проведем разговори, да седнем на една маса един път завинаги. За мен това наказание има и по-лесно решение – или голяма финансова глоба, или без публика. Решавай! Ако си отбор, който разчиташ на подкрепата на феновете си, те ще си платят грешката, която са направили и ще пуснеш публика. Или пък не плащаш паричната глоба и затваряш стадиона. При всички положения под никаква форма не толерирам и аз хвърлянето на предмети, бомбички и т.н. Това един път завинаги трябва да спре по стадионите, за да не се стига до наказание или инциденти. Но заради един или двама човека от 25 хилядна публика не можем да лишим минимум 6 хиляди картодържатели. Второ, там има органи на реда и охранителни фирми, на които всеки клуб плаща и моето мнение, че трябва да се търси отговорността основно в тях. Затова се плаща, за да няма проблем. За какво плащаме тогава охрана и на полицията като няма никаква поделена отговорност? Тогава и аз мога да ги пускам с каквото си искам, даже и с гранотомет на стадиона“, заяви Стоилов.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx