> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Мъри иска БФС да си промени правилата


0
0
150

Станимир Стоилов говори пред клубната телевизия на Левски след приятелския мач, игран срещу Левски Карлово. Той иска БФС да си промени правилата. Причината е наказание без мач за “сините” след изцепките на двубоя с ЦСКА, спечелен с 2:0.

“Всяко присъствие на Левски в България носи радост на хората, най-вече на децата. Беше много добра инициатива, дано сме събрали някакви средства, които да помогнат на хората в беда. Винаги е добре Левски да гостува в Карлово, още повече, че това е родният град на нашия патрон. Заслужават си такива мачове, най-вече заради младите хора.

Идеите са да обикаляме в България, да връщаме вярата на хората в отбора, да ни виждат и да има обединение, тъй като в последните години, поради слабите резултати и недостатъчното добро управление, Левски имаше съмнения в самия клуб. Шеху на този етап се старае да участва в отбора, има напредък в неговата кондиционна подготовка. Общо взето съм доволен, че се получи една добра подготовка за играчите, подходиха изключително сериозно.

В декларацията изразихме нашето мнение в ситуацията. Левски си има позиция, която е излязла, щом е там, значи я подкрепяме. БФС също трябва да помисли върху промяна на някои от правилата и да бъдем по-гъвкави и отзивчиви един към друг”, коментира старши треньорът на Левски.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx