> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Манчестър Юнайтед ще бъде отговорен на трансферния пазар


31 0

Манчестър Юнайтед ще бъде отговорен на следващия трансферен пазар. Това обяви мениджърът на тима Оле Гунар Солскяер. Норвежецът планира обновяване на “червените дяволи”, но те ще бъдат съобразени с пандемията от коронавирус, както и с намаляването на трансферите. Той изрази мнение, че големите отбори, които са сериозно засегнати финансово от кризата, тепърва ще трябва да намерят нови подходи към своите състави, и да са много по-внимателни в харченето на големи суми.

Винаги съм казвал, че с Антони Марсиал, Мейсън Грийнууд и Единсон Кавани можем да сме много опасни, разполагаме с добри опции. Разбира се, винаги търсим и се оглеждаме за най-добрите играчи. Винаги гледаме да подобрим това, с което разполагаме в тима. Но никога не съм мислил – Кавани стана на 34, а догодина ще е на 35. Това е съвсем друг поглед върху нещата. И все пак трябва да сме много внимателни и да гледаме реалистично на нещата на и извън терена. Правим някои подобрения на базата, на стадиона, трябва да гледаме цялата картина, колко пари можем да похарчим и къде е най-добре да го направим.

Смятам, че ще виждаме все по-малко трансфери в света на футбола заради пандемията. Именно за това трябва да разгледаме различни начини за обновяването на тима. Имаме играчи в академията, които вероятно ще получат възможности. Всички клубове преминават през тази ситуация, не сме единствените,” коментира Солскяер.

Идният понеделник бележи година от последния ден, в който “Олд Трафорд” за последно прие фенове на стадиона, като тогава „червените дяволи“ надвиха градския съперник Сити с 2:0. Юнайтед нямат успех над отбор от топ 6 във Висшата лига оттогава насам и вторият в таблицата тим на Висшата лига вече изостава на 15 точки от “гражданите” при 12 оставащи кръга.
Тiмът му гостува на Кристъл Палас днес от 22.15 часа.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading