> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

В Македония: България изчезва


0
0
266

Националният ни отбор по футбол стана обект на подигравки в Северна Македония след двете загуби на старта на европейските квалификации. Нашите паднаха с 0:3 от Унгария, а преди дни с 0:1 от Черна гора в Разград, заради което бяха определени за най-слабия национален отбор на Балканите от северномакедонският вестник “Вечер”.

“Те просто са най-слабите и в това няма съмнение. България сякаш изчезва от футболната карта на Европа. Говорим за националния им отбор по футбол. Източната ни съседка просто удари дъното. Всички го знаехме, а от снощи самите българи се убедиха в това. За тях квалификациите за Евро 2024 току-що приключиха, преди дори да са започнали. След два кръга те записаха две поражения.
Националният им отбор е в отчаяние и мизерия и така е през последните две десетилетия. Те не могат да го осъзнаят, все още живеят във филма от 1994 г. и Световното първенство в САЩ и звездите Стоичков, Балъков, Лечков и компания.

От десетте страни на Балканите, които участват в тези квалификации – Словения, Хърватия, Босна и Херцеговина, Черна гора, Сърбия, Албания, Косово, Македония и Гърция, само те нямат спечелена точка в два мача и дори не са отбелязали гол.
Да, Албания също няма нито една точка, но този отбор е играл само един мач”, пише в материала на северномакедонското издание.
Както обикновено, югозападните ни съседи са надценили собствените си възможности, тъй като само преди половин година “най-слабият национален отбор на Балканите” ги победи без сериозно затруднение насред Скопие.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx