> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ел Маестро е наложил ред и дисциплина в ЦСКА


0
0
442

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро е затегнал сериозно дисциплината в отбора, разбра „Тема Спорт“. Новият наставник на червените въвел и нови порядки в тима по отношение най-вече заздравяването на вътрешния климат.
Освен, че с идването си той промени схемата на игра от трима на четирима в защита и подредбата в средата на терена, Нестор е подобрил реда. Вече нямало закъснения за тренировки, каквито имало преди него по времето на Саша Илич. Доста от своеволията, които състезателите проявявали били пресечени.

Вътрешният правилник бил сериозно подобрен. Дисциплината и колективът вече били на много по-високо ниво. Нещо, което било отчетено и от самите футболисти, които приемали нещата доста сериозно.
В последния мач ЦСКА извъртя 1:1 с вечния враг Левски.

Специалистът често викал играчите на индивидуални разговори. Нещо, което рядко се виждало преди това. Подходът му бил различен към отделните състезатели. Привиквал всеки един и му отделял нужното време за изчистване на главата и това къде трябва да наблегне и да вдигне нивото.
Подобреният климат в ЦСКА се вижда и на клиповете, които клубът започна да пуска от съблекалнята, на полувремената на мачовете.
Много промени имало и по отношение на анализите, както на самите футболисти, така и на съперниците. Важна роля тук изиграва новият помощник-треньор Александър Гицов. В дербито с Левски, заради наказание от ДК, Гицов го изгледа от журналистическата ложа. Там води записки и на почивката предаде лаптоп с данни за съблекалнята.
Играчите имали огромно уважение към Нестор и щаба му, който засега успявал да им влезе под кожата, като това се отразявало и на дисциплината в отбора.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx