> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Замесиха Лудогорец във фалшива новина


0
0
177

ПФК Лудогорец (Разград) опроверга публикации в медии, в които се твърди, че техен бивш фитнес-инструктор е един от задържаните моряци на хванатия с наркотици кораб „Верила”.

“Поредната мръсотия, написана по повод задържаната дрога на кораб Верила, този път засегна и ПФК Лудогорец. “Журналисти”, в опит търсене на поредна сензация, разпространиха информацията, че един от задържаните моряци е фитнес инструктор в ПФК Лудогорец”, заявиха от Лудогорец.

Ето още от позицията на клуба:

“Дори елементарна проверка на изнесените факти или бегъл поглед върху снимката на задържания моряк Никола Пенчев показва, че няма как въпросното лице да е бил фитнес инструктор, още повече шампион.

Истинският Николай Пенчев действително е работил във фитнеса на ПФК и ние се гордеем с неговите постижения и европейската му титла. В момента шампионът работи като пожарникар в Лондон и се грижи за своето семейство.

ПФК Лудогорец и спортен клуб “Гладиатор” имат дългогодишно ползотворно партньорство, но договорът за съвместна дейност изтече преди повече от шест години . 

Ръководствата на ПФК Лудогорец и Спортен клуб “Гладиатор” предупреждават, че информации, уронващи престижа на двата клуба няма да бъдат толерирани и подлежат на съдебно преследване. 

Първи принцип в журналистиката е всички новини да се проверяват, което в случая не е направено. Тиражирана е поредната фалшива новина, която по груб начин уронва престижа на ПФК Лудогорец, Спортен клуб “Гладиатор” и един успял човек като Николай Пенчев.
Благодарим на медиите, които не се подведоха по подобен тип евтини сензации.”

снимка: ПФК Лудогорец

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx