> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лудогорец се цели в групите на Шампионската лига


0
0
283

Лудогорец ще опита да влезе в групите на Шампионската лига. Това оповести изпълнителният директор на “орлите” Ангел Петричев. Той говори за бъдещето на клуба и сподели искрените си съболезнования към семейството на легендата Георги Димитров-Джеки.

“В Лудогорец сме потресени от новината за Джеки. Той беше мой кумир като дете. В последните му години се чувахме по телефона. Знам, че беше в тежко състояние. Искам да му благодаря през годините, защото разговорите с него ми действаха много мотивиращо. Загубих добър приятел“, заяви Петричев пред БНТ.

“Такива загуби при нас винаги не се приемат леко. Освен резултатите, Лудогорец е имал задачата да показва хубав футбол. Изградихме това име през годините. Подобни загуби остават горчив вкус. Имаше и странични фактори, защото имах това усещане, че няма как да спечелим този мач. Да, имаше леко разконцентриране след спечелената титла“, добави още той.

„Нашите планове не са съобразени с плановете на хората за приключване на хегемонията на Лудогорец. Нашите планове са плод на целите поставени от собствениците и феновете. Лично нямам любим отбор през годините. Всеки един Лудогорец си е имал собствен почерк. В момента е най-трудният период в клуба, защото се намираме в тежка реформа. Може би закъсняхме с това. През годините имахме сериозен гръбнак от футболисти, които имаха сили да изтеглят каруцата. В момента Марселиньо го няма, Моци и Дяков по-рядко играят. Тяхната липса се усеща. Слава Богу тези момчета, които още през миналото лято взехме, започнаха да се адаптират. Някои бяха отписвани, като Текпетей, но сега показва истинския си потенциал. Отборът напипва лека-полека ритъма и загатвахме какво може да се случи с новия Лудогорец“, добави още той.

„Не обичам да обобщавам българския футбол, а да говоря само за Лудогорец. Честно казано не съм аз компетентния човек, който да казва какво се случва. Гледам какво се случва само в Лудогорец. Нещата винаги изглеждат удобно за опонентите ни. Но всеки, който си сложи ръка на сърцето, ще види, че страничните фактори не са водещи. Създаването на такъв проект е от значение. Има много хора, които вършат много работа в клуба, но тя не е видима. При нас всеки работи на топ ниво. За нас няма значение каква ще бъде конюктурата в БФС. В момента клубът тегли отбора, а преди това беше обратното. Искам нещата да се случват по правилата. Тогава всичко ще бъде ок“, каза изпълнителният директор на Лудогорец.

„Имали сме мачове, в които излизаме с повече българи от нашите опоненти. Ще има българи. Доминик Янков е перлата на българския футбол. Другият е Иван Йорданов. Той има качествата да стане футболист от много висока класа. Наскоро си направихме труда със спортния директор Георги Караманджуков да проучим, че Лудогорец може да играе в efbet Лига само с наши юноши и ще се представим много добре. Целта пред Лудогорец за следващия сезон е ясна – влизане в групите на Шампионската лига“, заяви Петричев.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments