> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лудогорец се цели в групите на Шампионската лига


0
0
49 0

Лудогорец се цели да играе в групите на Шампионската лига. Това призна един от малкото останали българи при “орлите” Антон Недялков. Бранителят поведе шампионите на лагер в Австрия, където отборът ще проведе своята лятна подготовка. Трикратният шампион с тима от Разград призна, че все още не е напълно възстановен от контузията, която получи през миналия сезон.

Настроението е добро, всички са отпочинали, заредени преди началото на подготовката, всичко върви добре, чакаме още няколко човека, надявам се подготовката да мине по-добрия начин. Все още не съм напълно готов, ще правя хем възстановяване, хем подготовка. Шампионската лига винаги е била цел в отбор като Лудогорец, надявам се да имаме поне малко късмет и да усетим тази тръпка.

От една страна ме е яд, че не бях в националния отбор за последните контроли, момчетата се стараха – това че не се получава, не е от толкова голямо значение. Те са млади – щом има млади, има бъдеще, нали така казват всички. Надявам се отборът да тръгне напред.

Титлата в България? Винаги сме имали конкуренция – ЦСКА, Левски, Локомотив (Пловдив), Арда. Не ни е като фикс идея да станем шампиони, но винаги се стремим да играем за победа и да станем шампиони. Шампионската титла те праща в Шампионската лига, което е най-важното нещо”, заяви 28-годишният защитник.

“Селекцията не спира, дори когато трансферният прозорец е затворен. Имаме добър отбор, но искаме да се подсилим с още няколко нови играчи. Не искам да говоря за специфични позиции, сега повече търсим универсални играчи, които могат да свършат работа на повече постове. Със сигурност искаме да се подсилим на още 1-2 позиции”, каза на летище София треньорът Валдас Дамбраускас.

“Искаме да се подготвим добре и да постигнем най-важната цел, която е Шампионската лига. Чака ни тежък период за всички, но вярвам, че можем да се класираме за Шампионската лига. Всеки трябва да мисли за най-високото ниво. Имахме време за почивка. Националите ще дойдат по-късно на лагер. Футболистите трябва да почиват.
Преговаря се с Кирил Десподов. Не знам колко сме близо, но се говори всеки ден с него“, обяви техническият директор на Лудогорец Козмин Моци.

Снимка: Лудогорец

0
0