> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лекарят на Лудогорец също помогнал в спасяването на Ериксен


0
0
80

Валентин Великов е бил сред хората, които са оказали помощ на Кристиан Ериксен по време на мача Дания – Финландия. Докторът на Лудогорец е бил на стадиона в ролята на допинг-ченге, каквато изпълнява от дълги години на големи форуми. Великов обаче е лекар и съвсем естествено се е присъединил към останалите си колеги, за да помогне, ако се наложи.
За ситуацията разкри бившия капитан на Лудогорец Светослав Дяков, който всъщност разкри, че Валентин Великов е бил на стадиона.

Ето какво написа Дяков:
Вчера видяхме най-ужасяващото нещо във футбола, а веднага след това станахме свидетели на най-красивите неща в живота! “Семейството” Дания с жив щит пази своя другар от шокиращи снимки и камери, успокояващите съпругата на Кристиан титани, невероятната реакция на всички замесени в мача (съдия, съотборници, съперници, фенове), сълзите и молитвите на милиони хора дадоха сили на боеца Ериксен да не се предава и да се върне към живота!

Урок по човечност, уважение и съпричастност! Нека помним лекцията, която ни бе изнесена!
Но истинските герои са хората от най-великата според мен професия – докторите!
Със своя професионализъм и спокойствие те върнаха човека от оня свят, те обърнаха сълзите от болка в радост! И съм горд, че и един българин беше там – големия доктор Валентин Великов!!”

Снимка: Фейсбук

Споделете
0
0

Comments