> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Новият в Лудогорец дошъл заради треньора Дамбраускас


0
0
350

Лудогорец привлече под наем хърватския вратар Кристиян Кахлина от ХНК Горица – клубът, откъдето дойде и треньорът Валдас Дамбраускас. Договорът на Кахлина с деветкратния шампион е до края на настоящия сезон. На представянето си стражът призна, че е дошъл именно заради литовеца – противен случай да е отрязал българите.

Лудогорец е най-добрият отбор в България. Работил съм с Валдас Дамбраускас девет месеца в Горица, който сега води Лудогорец и знам методите му на работа. Имахме добри резултати и чудесна комуникация. Сега имам възможността да дойда тук. След като съм в Лудогорец, съм готов да бъда титуляр, защото това е причината да пристигна. Това е добра възможност за мен да се развия и да направя крачка напред. Искам да се боря и да се доказвам в този клуб”, закани се Кахлина.

“Първо, най-важното решение при мен бе треньорът, който ми се обади. Приех веднага, защото знам неговите методи, тренировки. Може да не знам играчите, но знам какво той иска от тях. Смятам, че това е най-важното за един вратар – да вижда какво иска треньорът от него. Идвам за три месеца под наем, но ако не беше Валдас Дамбраускас, може би нямаше да подпиша. Тук съм заради неговата покана”, каза още Кахлина.

“Наложи се да реагираме светкавично и взехме Кахлина. Наблюдавали сме го дълго време преди да дойде Валдас. Здравко Здравков го гледа няколко пъти на живо в Хърватия, тъй че изборът не е бил хаотичен. Преценили сме неговите възможности и качества. Благодаря на ръководството на Хит Горица, тъй като реагираха адекватно. Оставаха по-малко от 24 часа до затварянето на трансферния пазар и се стигна до трансфера и сделката. Желанието на Кахлина също бе да играе при нас и не се поколеба да премине при нас и сега ние сме тук пред вас. Пожелавам му здрав и успехи с Лудогорец. В договора между двата отбора има опция за откупуване и всичко е фиксирано и договорено”, обяви на представянето спортно-техническият директор на “Орлите” Георги Караманджуков.

Снимка: ludogorets.com

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments