> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

В Лудогорец очакват изненади от ЦСКА


39 0

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас призна, че очаква изненади от ЦСКА. Двата тима излизат в сряда от 19.30 часа на “Армията” в първи 1/2-финал за Купата на България. Литовският наставник смята, че този път ще е различно, защото “армейците” са с нов треньор. Любо Пенев ще дебютира начело на столичани за четвърти път именно в това дерби.

“Очаквам напълно различен мач. Треньорът на ЦСКА е различен. Всички знаем какъв наставник и какъв играч беше. Знаем каква беше футболната му философия. Когато дойде треньор с идея за атакуващ футбол, винаги вдига атмосферата в отбора. Защото играчите искат да поемат тази отговорност. Трябва да сме готови да посрещнем всичко, което ни дава ЦСКА”, обяви на пресконференция в Разград Дамбраускас.

“Това, което винаги искам, е да сме по-активни. Как да атакуваме, как да се защитаваме. Трябва да намерим баланса. Мачът в сряда е първото полувреме, а второто е в Разград. Резултатът, какъвто и да е той, няма ни прати на финала. По принцип подобна пауза влияе лошо на отборите. Ние тренирахме добре, но истината е, че ни липсваха официалните мачове.”

“Това е първият мач на новия отбор с новия треньор. Всички характеристики ще са различни. Готвим се за това, което ЦСКА може да ни предостави.
Антон Недялков, Пламен Илиев и Светослав Дяков тренират с отбора. Недялков все повече и повече е близо до възстановяване. След последната тренировка ще видим. Пламен Илиев се върна от националния тим с болки в ахилеса. Надявам се да е готов за мача. Дяков би бил на линия за гостуването в София.

“По мое мнение не трябва да даваме на миналото да влияе по някакъв начин. Не трябва да мислим за статистиката, нито за Купата, нито за първенството. Историята е създадена, за да се променя. Няма как да се връщаме в миналото”, допълни треньорът на “орлите”.

Снимка: Лудогорец

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading