> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Palms Bet стана спонсор и на Локо Сф


61 0

Локо Сф подписа договор със спонсор, с който ще се цели в добро представяне в efbet Лига от лятото. Столичните “железничари” ще работят заедно с Palms Bet. Букмейкърската компания е партньор и на Левски.
От “Надежда” се надяват този договор да е дългосрочен.

Партньорството ни с Локомотив (София) е част от нашата стратегия и е голямо удоволствие да подкрепяме отборите с традиции като Локомотив (София), като Пирин, като Левски. Поздравления за Локомотив, за това което прави. Кипи ремонтна дейност и се подготвя за атака на елита. Няма нищо срамно в това да фалираш, но важното е да се изправиш и да постигнеш целите си. За нас е важно да имаме отношение с нашите партньори. Скоро ще обявим в конкретика точно какво правим и ще го обявим. След края на сезона ще говорим с г-н Василев за евентуално поставяне на логото на компанията върху фланелките на Локомотив (София)”, каза Десислава Захариева от Palms Bet.

“Искам да благодаря на Palms Bet, че в този труден момент се отзоваха да помогнат. Надявам се тази година вече да се завърнем в елита и да върнем нашите верни привърженици на любимия им стадион. Искрено благодаря, че в тази обстановка дойдохте, за да направим този договор и да помогнете на Локомотив”, каза шефът на Локомотив Иван Василев.
Тимът му е втори в класирането с 52 точки, като води Пирин с 56, но “орлетата” са с мач повече. Промоция за елита печелят първите два тима в крайното класиране, в момента трети е новакът Спортист Своге, който е с 44 точки.

Снимка: Фейсбук

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading