> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Крушарски: Локо Пд ще победи Словачко с 6:0


0
0
59

Собственикът на Локо Пд Христо Крушарски беше голям оптимист преди заминаването на отбора за Чехия. Босът заяви, че “смърфовете” ще бият с 6:0 Словачко в реванша, а той ще трябва да се заеме с българския футбол.

“Не си научавате урока и ме питате едни и същи въпроси – гледайте и се радвайте на това, което правим. Очаквам резултат 6:0 срещу Словачко. Гледахте ли последните ни мачове? Играхме много добър футбол срещу Лудогорец (1:3). Всички ни бяхте отписали, но ние си вървим бавно, бавно към трети базов лагер. И тази година ще берат ядове с нас”, обяви на заминаване Крушарски.

“Аз не надскачам себе си. Това, което правихме в Пловдив (победа с 1:0), ще го направим и като гости. Преди няколко месеца разбрах, че той (Александър Тунчев) е само на 40, въпреки че сме 6 години заедно. Не се очаква да се справяш толкова добре като треньор на тези години, но той показва, че е сериозен, последователен и доста умерен”.

“След действията на тези гайдарджии явно ще трябва да вляза и да въдворя ред в българския футбол, защото никой не го прави. Аз им го казвам в очите. Първо съдиите да се научат да свирят, а не страничният да се чуди къде да вдигне байрака. Ще направя това, което Васил Жечев беше направил – ще отнемам наряди, ако не се свири като хората. Аз с Румен Радев ще се преборя, камо ли с Бербатов и Боби Михайлов”, заяви още Крушарски.

Снимка: Локо Пд

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x