> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Локо Пд е търсил Павел Колев 4 месеца


0
0
201

Един от двамата собственици на Локо Пд Адам Сотков призна, че 4 месеца са търсили изпълнителен директор. “Смърфовете” се спряха на Павел Колев, който има подобен опит в Левски.
“Разбрах, че това е наистина доста трудна работа. Затова се забавихме с привличането на специалист, защото искахме да е човек, който е много добър професионалист и отговаря на изискванията, които Локо има към всеки, който е част от екипа. Решенията, които се вземат, относно мъжкия футбол и като цяло ситуацията в клуба започва да зависи от него. С голямо удоволствие му предавам тази отговорност”, каза Сотков.

“Друго е когато влезеш в кухнята. Сигурен съм, че има неща, с които не съм наясно. Ще ми трябва малко време да се запозная със спецификата на Локомотив. Не бягам обаче от отговорност. Мога да поема ангажимент за абсолютна публичност – това, което знам аз, ще го знае и публиката на Локомотив. Ще се опитаме клубът да работи по-максимално прозрачен начин и да изпълни основните си цели. Тук съм по покана на г-н Сотков и с одобрението на г-н Крушарски, ще се опитам да защитя максимално интересите на клуба, да развием това, което е постигнато – то не е малко. Видях отвън, че кипи усилен труд, сърцето на футболната икономика се изгражда в момента. Завърши ли се, за Локомотив ще настъпят много по-добри времена“, каза самият Колев на представянето си.
То беше часове след 0:0 с ЦСКА 1948. Точката подсигури на “червените” бронзовите медали в шампионата.

“Лесно е да се променя, когато нямаш представа къде си. Не се прави така според мен. Първо искам да се запозная с хората, след което трябва да чета доста, да се запозная в максимално кратък срок с документацията. Не съм се запознал още с никого от персонала, не съм си стиснал ръката с никого. След като се запозная с всички и изкоментирам какви очаквания имам аз, ще видим дали имаме общо бъдеще. Ще имаме нови хора в екипа най-вероятно. Идеята е администрацията да работи бързо.

Трябва да се погрижим клубът да започне да генерира повече приходи. Трябва да отворим нови хоризонти за приходите. Трябва да се приключи с това схващане, че всеки футболен собственик едва ли не трябва само да натиска бутона за изваждане на калкулатора. Локомотив има една от най-верните публики, ако не и най-вярната, която съм виждал. Трябва да изградим отлична комуникация с привържениците. Трябва да знаем кои са и къде са феновете на отбора, защото съм убеден, че има такива и в чужбина. И трябва, разбира се, да монетизираме тази любов. Клубът да се развива, това е естествен процес.

Ще трябва някакво време, но концепцията горе-долу е ясна. Видяхме се с Александър Томаш, вчера имахме среща, преди това говорихме по телефона, основните точки са ясни – подготовка, някаква променя в състава предстои, инициирана основно от него, разговаряме и чистим тези неща, нямаме много време между другото – лагерът мисля, че започва на 25 юни. Александър Томаш трябва да разполага дотогава с това, което иска.

Томаш има договор за още една година, не съм коментирал с него желание да напусне, ако има друго желание, разбира се, би трябвало да го заяви. Не го познавам, не знам как работи, не мисля, че с моето идване трябва да се сменя треньорът веднага. Ролята на спортен директор също е много важна, категорично смятам, че това не е част от моите задължения, но ще се опитам да помогна в това отношение, защото и времето е кратко, трябва да се работи бързо”, добави новият шеф на Локо.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx