> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лима пред клубната телевизия: Нямам търпение да видя “сините” фенове


Фабио Лима, Левски

0
0
331

Фабио Лима, новият футболист на Левски, говори за първи път за сините фенове пред клубната телевизия след пристигането си от Бразилия.

“Първо искам да благодаря на Господ за възможността и шанса, който имам. Това е изключителна привилегия и съм много щастлив, че съм тук в този голям отбор. Това са първите ми впечатления. Това ме задължава, както и в Бразилия, да давам най-доброто от себе си във футболния си живот, за да може заедно да имаме успех.

Роден съм в Жоао Песоа – красив град в Бразилия. Там започнах да се занимавам с футбол. Имам голямо семейство – 5 братя и една сестра. Непрекъснато сме в комуникация с тях и те се вълнуват какво се случва с мен. Наистина имам много сплотено и добро семейство, благословен съм от Господ с него. Всеки ден ми звънят, питат ме какво правя. Всичко е ново и започвам да се адаптирам, но тук намерих доста приятели от своята родина. Бях добре посрещнат и с всеки изминал ден се чувствам все по-добре.

Как започна всичко ли? Аз бях заспал вкъщи и това бе едно от най-щастливите и хубави събуждания, когато се обади мениджърът ми и каза, че иска да ме види и че е дошла оферта за мен от Левски. Наистина се оказа нещо интересно и предизвикателно за клуба. Проучих клуба, гледах доста от мачовете, стадионът е пълен, впечатли ме атмосферата и това оказа голямо влияние за решението ми.

Нямах много контакти с тях, това е нормално, но не е тайна, че имах контакт с техен агент. Играл съм срещу Уелтън и Цунами, затова говорих с тях преди да дойда. Казаха ми, че градът е много хубав и много спокоен, а феновете са много страстни и верни на отбора и го поддържат непрекъснато. Това са първи приятелски, контролни срещи. Те са трудни, защото са в началото на подготовката. Преминавайки във втория етап на подготовката, с времето ще навлезем в ритъм, но вървим в правилния начин, това е пътят.

Мисля, че се справям добре, разбирам какво иска от мен. Вярвам, че всичко ще се получи, както трябва. Цунами, Уелтън, Рикариньо, Дарлан – с всички се забавлявам и водя приятелски разговори. Най-голямата ми цел беше да дойда тук и се радвам, че я остигнах. Ще се опитам да дам най-доброто от себе си, това е най-голямото предизвикателство. Няма да липсва желание, воля от мен да се раздавам на терена. Искам да им кажа на сините фенове, че Фабио Лима вече е тук и обещавам да дам най-доброто от себе си и да им донеса много радост.

Снимка: Левски

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
Етикети:
0
Оставете Вашия коментарx