> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Драми в Левски: Треньор избяга заради шеф


0
0
331

Един от най-обещаващите млади треньори в юношеския футбол – Борислав Кьосев, сподели защо напусна академията на Левски. За последно наставникът водеше набор 2007 в последните месеци. “Няма никаква драма около напускането ми”, обяви Кьосев пред “Мач Телеграф”.

“Има един човек (б.р. Йончо Арсов), с когото имаме разминаване в характерите. Не можем да се разберем. Случват се и такива неща в живота. Не може винаги да се разбираш с всички. Той е шеф, затова бе логично аз да си тръгна”, призна Кьосев.
“Сега искам малко да си почина. Не крия, че имам интерес към мен, но искам да седна на спокойствие да разгледам офертите към мен. Много ми се иска да пробвам да водя мъжки отбор. Това ще бъде нещо ново и интересно за мен”, допълни Кьосев.

Той е човекът, който даде път на много момчета, които вече правят първите си стъпки в професионалния футбол. Той е и откривателят на Мартин Петков, който се разписа при 2:2 срещу Ботев (Пловдив). Кьосев успя да доведе на “Герена” и Патрик-Габриел Галчев.

Специалистът е поредният, който си тръгва от школата на Левски. Йордан Петков, Красимир Петров и Захари Сираков също сториха това. Желанието на Кьосев е да започне работа в мъжкия футбол. Той е юноша на Левски и бе наставникът с най-дълъг стаж на “Георги Аспарухов” от всички в школата.

Снимка: viasport.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments