> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски с подробности за състоянието на Стоянович


0
0
345

От Левски излязоха с подробности за състоянието на треньора Славиша Стоянович. От “Тодорини кукли” обявиха, че той продължава да е под карантина – до 1 май, събота. След това ще се преценява кога словенецът ще поднови работа.

Във връзка с появилите се информации относно състоянието на старши треньора на Левски Славиша Стоянович, искаме да Ви уведомим, че г-н Стоянович е в задължителна 14-дневна карантина след изписването му от Военно-медицинска академия, която приключва на 1 май, събота.

След това му предстои обстоен контролен преглед от медицинския екип, който се грижеше за него във Военно-медицинска академия. Въз основа на резултатите от прегледа ще бъде преценено как да продължи възстановяването на г-н Стоянович.

Всички в Левски изказваме своята благодарност и признателност на лекарския екип, грижещ се за здравето на Славиша Стоянович, и се надяваме да се възстанови бързо и да се завърне сред нас”, добавиха от клуба.
Това означава, че за гостуването на Царско село в понеделник, “сините” по всяка вероятност ще бъдат водени от помощника на Стоянович Живко Миланов. Под ръководството на зетя на Боби Михайлов Левски все още няма вкаран гол.

Снимка: Левски

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments