> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Нови спорове между Левски и НКП


Наско Сираков, Левски

0
0
100

Напрежението между ръководството на Левски и Националния клуб на привържениците се покачва с всеки изминал ден.

От клуба публикуваха съобщение във фейсбук, с което информират, че държат срещата на мажоритарния собственик Наско Сираков със сини фенове да се проведе в първоначално обявение формат.

„На вниманието на „синята“ общественост!

Във връзка с желанието на „Национален клуб на привържениците на „Левски“ и Сдружение „Левски на левскарите“ насрочената за сряда, 20 декември, среща с мажоритарния собственик Наско Сираков да се състои в по-широк кръг и пред много медии, искаме да споделим следното:

Ръководството на „ПФК Левски“ е готово на дискусия с всеки един привърженик на клуба, но в момента условията на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ не позволят провеждането на среща в по-широк формат. Съоръжението е подготвено за зимния сезон и няма помещение, което да приеме по-голям брой хора. Срещата може да се проведе единствено в първоначално предложения формат – по трима представители от двете организации. „Левски ТВ“ ще излъчва на живо срещата и всеки един привърженик на клуба по света може да стане пряк свидетел на дискусията. Ръководството на „ПФК Левски“ остава отворено за среща в по-широк формат при достатъчно време за подготовка и нормално функциониращи помещения на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, необходими за осъществяването й.

От ръководството на „ПФК Левски“, написаха сините.

Малко по-късно от Националния клуб на привържениците пуснаха съобщение, в което категорично показват, че държат на своите искания.

“Лъжците са страхливци и страхливците са лъжци. Или с други думи: Безумните оправдания нямат край!

Зазимяването на стадион Георги Аспарухов е повече от абсурдно оправдание на хора, очевадно изпитващи страх да се изправят очи в очи с Левскарите.

Припомняме на Мажоритаря, че вече неведнъж е имало Общи събрания на акционерите, както и срещи с висока посещаемост на стадион Георги Аспарухов, именно при ЗИМНИ УСЛОВИЯ.

През ЯНУАРИ 2020 г. в залата на Сектор А се проведоха две срещи с В. Божков. На втората присъстваха над 200 човека без представителите на медиите, които бяха многобройни.

На 09-ти ФЕВРУАРИ 2022г се проведе голяма пресконференция за кампанията “Левски е вечен” с широко медийно присъствие отново на същото място в СЕКТОР А. Тогава Mажоритарят присъства лично. Разбира се, и тогава наговори куп неща, които после не изпълни.

Тази година, на 1-ви април, при не особено топло време пак в А Сектор се проведе другa среща с около 150 човека, на която Сираков отново нe дойдe, въпреки че беше поканен.

След като обаче, според Мажоритаря, на Герена не може да се проведе такава среща, ние се наемаме с намирането на подходяща зала за целта (достатъчно голяма и добре отоплена), която да наемем, за да се проведе срещата в единствения смислен формат – пред широк кръг от Левскари, в присъствието на медиите.

Във връзка със заявената “готовност от ръководството на ПФК за среща в по-широк кръг”, изпращаме официален мейл до клуба, в който отравяне запитване за възможните дати, дни и часове, на които срещата да се проведе.

Ще очакваме с нетърпение отговора на Мажоритаря, защото Левски не заслужава да бъде управляван от страхливци и лъжци!”, написаха от НКП.

Снимка: Левски

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
Етикети:
0
Оставете Вашия коментарx