> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Разкриха план “Б” за спасението на Левски


0
0
119

Собственикът на Левски – Наско Сираков, работи по така наречения план “Б” за финансовото оцеляване на Левски. Поредният опит на ръководството на клуба е свързан със “Софийска вода”, твърди “Тема Спорт”.

Идеята е за едро спонсорство в рамките на една или две години. “Софийска вода” АД е най-големият ВиК оператор на територията на България. Компанията е, част от Veolia и е създадена през октомври 2000 година по силата на 25-годишен договор за концесия.

Чрез него Столична община преотстъпва на дружеството експлоатацията и поддръжката на ВиК системата в София. Компанията майка от Франция в различни периоди от време бе спонсор на Лион и Дижон, както и на германския Динамо (Дрезден) и румънците Петролул.

Според вестника няма информация дали “Софийска вода” има намерение за сериозно партньорство. Наско Сираков е минал на по-високо ниво преговори и се очаква скоро да има някаква яснота.

Също така се очаква днес Левски да изпрати договора на кандидат-купувача Джоузеф Диксън. Документът е подготвен от адвокатите на “сините”. Сираков вече е известил английския богаташ, че доста проточилия се акт е в последната си фаза.

Снимка: Левски

Споделете
0
0

Comments