> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бъдещият собственик на Левски поема дълговете на клуба


0
0
1420

Левски вече е на една ръка разстояние от големия си спасител – групировката Sport Repiblic, дъщерна на Юнайтед груп и собственост на сръбския милиардер Драган Шолак.
В понеделник е имало финални разговори между двете страни. “Сините”, представлявани от Наско Сираков, са били уведомени, че сделката ще бъде подписана съвсем скоро.

Както е известно, одитът е завършил благополучно – не са открити допълнителни огромни задължения на футболния клуб от „Герена“. Тогава прогнозирахме, че около Коледа Левски ще има официално нов собственик. По всичко личи обаче, че това ще се случи по-рано. Загатна го наскоро и Тити Папазов.

Сега най-пресните информации гласят следното: „Sport Rebublic“ е уверил Сираков, че ще купи Левски, след като вече е постигнал договорка с Васил Божков за дълговете към него. Живеещият в ОАЕ бивш собственик на клуба е имал среща с представители на Драган Шолак. Между двете страни е подписано споразумение, което гласи, че до 31 януари под формата на няколко транша „Sport Rebublic“ ще изплати всичко на сметката на Божков. Сумата обаче остава конфиденциална. Освен това са стартирали преговори с НАП, в които държавата е получила писмени гаранции, че: „Sport Rebublic“ ще се издължи и на нея.

Според друга информация на Блиц, вече са стартирали и разговори със Станимир Стоилов за подписване на нов договор. Контрактът със сигурност ще е в пъти по-добър от настоящия на Мъри, който даже дълго време след завръщането си миналия септември работи без заплата.
Не е изключено скоро да бъде подписан нов рекламен договор между клуба и „Еврохолд“ на Асен Христов.

Снимка: Труд

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx