> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

“Ултрас Левски”: Срещата със Сираков беше планирана


0
0
101

Появи се и официално обяснение в страницата на “Ултрас Левски”, в което феновете също категорично отричат да са нахлували в офисите на “Герена”. По-рано днес те имаха среща с шефа на “сините” Наско Сираков, който им е обяснил настоящата ситуация.
Феновете твърдят, че срещата е била уговорена, а след нея са си тръгнали обнадеждени за бъдещето на клуба.

“Видяхме се с Наско Сираков, като попитахме преди това, дали може да се срещнем. Искахме да му зададем някои въпроси за състоянието на клуба, които ни вълнуват. Не отговарят на истината появили се информации, че сме нахлули и сме търсили обяснение. Със Сираков коментирахме наболели въпроси от близкото минало, от настоящето на клуба и сегашното му състояние, както и най-близкото бъдеще. Той ни обясни, съвсем спокойно, защо са се случили някои неща и какво се прави от страна на клуба, за да може Левски да оцелее финансово. Сираков ни каза, че ще говори по Дарик радио днес и там ще обясни всички наболели теми от финансовото и спортно-техническото състояние на Левски. Тръгнахме си обнадеждени, че има бъдеще пред нашия любим клуб”. съобщиха феновете.
Паралелно самият Сираков също обяви, че срещата е минала в нормален тон.

Клубът обаче се намира в тежка ситуация, а наскоро бяха прекратени преговорите с новия кандидат-собственик Джоузеф Диксън. В последните седмици голяма част от футболистите на клуба разтрогнаха своите договори заради нередовните заплати и нестабилното състояние.

Снимка: Дспорт

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x