> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски се освободи от оковите на НАП


Левски, НАП, Сираков

0
0
180

Левски се освободи от оковите на НАП. Дългоочакваната от „синята“ общественост новина беше съобщена на официална пресконференция с участието на мажоритарния собственик Наско Сираков, изпълнителния директор Даниел Боримиров и членът на Управителния съвет Борислав Георгиев.

Левски най-сетне се освободи от оковите, като изплати главницата на задълженията си към Националната агенция за приходите (НАП). Това бе съобщено лично от Сираков:

„Ще изнеса само някои цифри, които вълнуват синята общност. За последната една година ПФК Левски е платил над 6 млн лева по така наречената главница. Левски не дължи нито една стотинка, към която да дължи лихви. Освен това, текущи задължения през тази една година са платени 4.04 млн. Над 2 млн са платени към дистрибутори и просрочени задължения, общо близо 13 милиона лева”, каза Наско Сираков в стъпителните думи от пресконференцията. 

„Затова нашата скамейка е къса, играем с 13 човека, когато излязат 4, става ужасно. Това няма да се повтори. Справихме се по този показател блестящо. Това е работа не само на хората в клуба, но и на огромна част от синята общност, която по всякакъв начин се стремеше да помага и да спаси любимия си клуб. Неслучайно казах, че най-важният мач е с НАП, ние сме на път да го спечелим“, добави той. 

„Най-важното за нас през тази една година беше да отпадне угрозата от Левски да слага тирета, запетайки и въпросителни знаци. Убеден съм в този момент, че такава угроза вече няма“, каза още Сираков.

Снимка: Левски

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
Етикети:
0
Оставете Вашия коментарx