> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Наско Сираков: Левски ще излети в орбитата


0
0
652

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков направи любопитно изказване по време на общото събрание на акционерите, което се проведе на стадион “Георги Аспарухов”. След това той говори и пред медиите.

“Напът съм да завърша разговори и да изстрелям Левски в друга орбита”, каза Сираков пред акционерите без да изпада в детайли.

“Когато има нещо готово и завършено ще запозная цялата синя общност. Бомби и фойерверки не хвърлям никога. Има интерес от доста места за реклама и спонсорство. Дължа обяснение на цялата “синя” общност уважавам абсолютно всеки един със “синята” идея. Като има нещо ще го обявя официално”, заяви пред медиите Сираков след края на общото събрание.

“Трябва да бъдат спокойни. Не съм се скарал с Мъри Стоилов. Вчера бяхме около 3 часа заедно. С Мъри не могат да ни скарат, макар че се опитват, както и с Ивков. Виждам, че се пишат някакви глупости“, разкри още той.

“За момента няма план за излизане от трудната ситуация. Предизвикателствата остават. Има публичен интерес за смяна на собствеността, но толкова. Темата остава отворена. Големият проблем е как да покрием старите задължения”, каза икономистът Петър Ганев, който е Член на надзорния съвет. В него и на мястото на Тити Папазов влезе Антон Краус.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx